Krifa-a-kasse

Med en a-kasse står du stærkere økonomisk

For et halvt år siden blev firmaet, hvor jeg tjente mine penge tvunget til at fyre de fleste ansatte. Jeg stod til min store overraskelse uden indtægt.

Situationen var helt vildt svært. Jeg har ikke været uden indtægt. Glædeligvis har jeg hele tiden betalt til min a-kasse. Det blev min overlevelse, da jeg fra den ene dag til den anden blev jobsøgende.

Jeg har da af og til haft i tankerne, at det var uden mening at betale til a-kasse. Jeg har jo aldrig været arbejdsløs i fortiden, men glædeligvis var jeg voksen nok til at forblive indmeldt.

Da jeg uden varsel stod uden arbejde blev det uden diskussion en stor sikkerhed. A kassen bistod med at finde hoved og hale i det økonomiske aspekt og alt det formelle, og de bidrog til at lede efter tænkelige jobs, udforme ansøgninger og cirriculum vitae. Det var reelt set rimeligt til at gå til.

Det er svært at finde job i mit erhverv. På baggrund af det var jeg indstillet på, at jeg skulle være arbejdsløs i lang tid. Pengemæssigt ville det blive hårdt, men det kunne godt lade sig gøre. Jeg kunne få dagpenge som meldt ind i en akasse. Af den årsag var jeg forsikret pengemæssigt. Dagpenge er ikke det samme en høj løn, men jeg skal ikke af med huset, og jeg går ikke sulten i seng. Det er det betydeligste for mig, og det er jeg vildt taknemmelig over.

Der er jo flere a kasser, og det mest betydningsfulde for mig er, at den jeg valgte er med kompetencer inden for mit fag. A-kassen skal endvidere fremstå pålidelige. Glædeligvis følte jeg mig tryg.

Jeg fik tilbudt nogle planlagte møder hos min a-kasse, og der var endvidere chance for at booke sig ind til diverse hold, hvor jeg blev klogere på for eksempel dagpengeberettigelse.

For nogle måneder siden fik jeg et opkald fra min a kasse, som lod mig vide, at a kassen havde et potentielt ansættelse til mig. Jeg var glad.

Kort tid efter var jeg til samtale i virksomheden. Mødet forløb over al forventning, og senere samme uge kontaktede de mig om, at jeg havde fået arbejde.

Jeg nåede at gå ledig i et halvt år, og det er en stor glæde, at jeg i dag kan møde på arbejde hver dag. Jeg er taknemmelig for min nye arbejdsplads. Det er anstrengende at stå uden arbejde, og det er vigtigt at blive tilbudt den korrekte bistand.

Jeg følte mig aldrig alene med Krifa a-kasse. At kunne få arbejdsløshedsdagpenge som meldt ind i en arbejdsløshedskasse været min økonomiske redning. På den måde var jeg sikret økonomisk, og jeg blev ikke nødt til at sælge de genstande, jeg elsker allermest.