Måltidskasser er en stor hjælp, hvis du mangler tiden til at handle ind til hverdag.

De fleste har prøvet at handle ind i sidste øjeblik på grund af at der skal mad på bordet. Det tager lang tid og er bøvlet. Al den tid kan man bruge på noget, der er mere behageligt på en fortravlet hverdag.
Det smarte ved måltidskasser er, at du er fri for at udtænke måltider og købe mad. I øko måltidskasse er en planlagt plan og alle de ingredienser, du har brug for for at kokkerere appetitlig aftensmad. Varerne er afmålt i lige præcis de mængder, der skal bruges. På den måde kommer du uden om madspild.

Der eksisterer en del måltidskasser på markedet. Der er måltidsleveringer til vegetarerne, allergikerne, de nysgerrige, dem der gerne spiser økologisk, de miljøbevidste, børnefamilierne og dem, der bor for sig selv. Derfor findes der helt sikkert også en kasse med måltider, der passer perfekt til jeres behov.

Ligemeget hvilket firma du køber måltidslevering fra, kan du justere den, så kassen passer dine behov. Du kan fx justere hvor mange ugedage, du vil have mad til. Hvor mange mennesker, der skal blive mæt. Og du kan også selv vælge hvilken ugedag, du foretrækker at få dine måltider.
Har du meget lidt tid til madlavning, kan du desuden købe måltidskasser, hvor maden er tilberedt, og det eneste, du selv skal bruge tid på, er at lune og servere maden. Således slipper du for selv at hakke gulerødder og tilberede kødet.
Vil du derimod at tilberede dine måltider selv, findes der også rig alternativer for det.
Der findes som sagt et kæmpe tilbud af måltidslevering, så der eksisterer én til dig uanset dine behov. Nogle af de mest kendte firmaer er Den grønne asparges :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet hentyder – ret nemt. Du har lejlighed til justere imellem det store udvalg af forskellige temaer. Der er hverdagsmad, retter fra andre lande, mad til børn og så videre. Fødevarerne i madkasserne fra Retnemt er magen til det, du kan få i dagligvarebutikkerne med tilvalg af økologiske produkter, hvis du foretrækker det. Du kan nemt vælge imellem madplanen i måltidskasserne fra gang til gang, hvis du ønsker at prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Ved Årstiderne er de indbydende råvarer og økologi i fokus. Her er du sikker på at få masser af grønt i dine madplaner. Der eksisterer rigtig mange forskellige madplaner at vælge imellem. Spiser du vegetarisk, er Årstiderne et rigtig godt valg af en måltidskasse. Der er dog også rigelige muligheder for at få madplaner med gris, fisk og kylling.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdigtilberedt måltider leveret hjem til dig. Det eneste, du selv skal gøre, er at varme maden og anrette det. Hurtigt i en travl hverdag, hvor det stadig er en nødvendighed at spise lækkert. Hos Måltidsboxen har du mulighed for at vælge, om du foretrækker plantebaseret retter eller måltider med kød. Du kan desuden blande det, hvis du bare foretrækker enkelte retter uden kød i løbet af måneden.

Skagenfood. Skagenfood måltidskasse er mest måltider med fisk og mad der er godt for klimaet. Du kan også tilvælge kasser med oksekød og fjerkræ. Skagenfood tilbyder desuden måltidslevering med tilberedt retter. Der findes helt bestemt noget for alle hos Skagenfood.