netflix mobilabonnement

Opgrader dit mobilabonnement med Netflix

Nu kan du streame Netflix fra din mobiltelefon

Innovative forældre – der hele tiden opfanger de nye trends – Jeg ser også denne konstante ”hyper-connected-ness” indflydelse på mine venner. Det bekymrer mig virkelig at se den indflydelse, det har på min familie, da mine forældre konstant kæmper for at opfange den nyeste innovation, der vil komme til at påvirke deres daglige liv fremover, og min lille søster som tilsyneladende har fundet sit nye liv bag en skærm. Hun har tilpasset sig så hurtigt til livet med en iPhone med sit nye mobilabonnement, at hun ikke engang kan huske tilbage på den tid hvor hun lejede med de traditionelle legetøj, som hun engang var helt vild med.”

Det er blevet mere end svært, ikke at konstant sammenligne mit livs virkelighed med dem, der afspejles, selvom – jeg er opmærksom på den falske realitet i de profiler, jeg løber ind i – men alligevel falder mit eget selvværd og selvtillid, når jeg kommer på tværs af et ”perfekt tailored” liv. Streaming websteder har vist, at disse produkter er farlige for min produktivitet. Jeg er blevet uhyre afhængig af dem som et ”middel” til distraktion og udsættelse.

Min selvtillid falder når jeg løber ind i et ”perfect tailored” liv på sociale medier.
En student sagde: “Angst og depression er steget i min generation. Jeg blev for nylig diagnosticeret med mild depression. Jeg tror på at det at være ”hyperlinket” i dette digitale liv kunne være roden til problemet.
Jeg finder mig selv, mit humør og tanker påvirkes enormt ved at rulle tankeløst på sociale mediers platforme og ved det indhold, jeg støder på hver dag hver dag.

John Markoff, en stipendiat, sagde, “At læse på Twitter gør mig til tider næsten klinisk deprimeret. Jeg har gjort alt det jeg kan, for at forsøge at bryde vanen – men kun med begrænset succes indtil nu. Ofte føles det som om jeg drikker fra en brandslange med forurenet vand.”

Fra likes til – trusler og chikane. – Jillian C. York, direktør for international ytringsfrihed ved Electronic Frontier Foundation, sagde: “Digital teknologi har i høj grad forbedret mit liv i løbet af det sidste årti. For lidt over 10 år siden, boede jeg for første gang i udlandet, og begyndte at bruge blogging og sociale medieplatforme som en måde, at forbinde med mine venner og familie hjemmefra.

Dette førte til overraskende forbindelser med enkeltpersoner over hele verden og venskaber, der der stadig er aktive indtil i dag.

Jeg har ikke nok fingre og tæer til at tælle alle de venner, jeg har fået – og senere mødt ”i virkeligheden” – gennem sociale medier eller karrieren hvor jeg har udfoldet mig på de sociale medier.

Mit liv, min karriere, ville ikke have været muligt hvis ikke jeg havde været tilkoblet i mit digitale liv. Alle gode ting, der kom med denne udvikling, ser ud til at kommet til et punkt hvor de gode elementer forsvinder. De sociale medier og deres miljøer, der engang førte til smukke muligheder og venskaber, nu er blevet giftige for mig. – I disse rum, hvor jeg engang kunne modtage positiv feedback, står jeg dagligt over for trusler og chikane. Jeg er stadig usikker på om det er os, eller arkitekturen i disse rum, eller måske, at de simpelthen ikke er mere er skalerbare der er årsagen til dette skift.”