webhosting

Spar penge på webhosting

Jeg har i flere måneder fantaseret om en side på internettet, hvor jeg har mulighed for at offentliggøre de kreative ting, jeg sysler med.

Som det første skulle jeg have styr på webhosting. væsentligt, at webhostingen var blandt andet billigt og uden nedbrud. Der findes virkelig forskellige muligheder. Mit første råd er at sætte sig ind i de adskillige valgmuligheder og så vælge den udbyder, der føles rette for jeres firma.

Hovedpinen er bare, at jeg er mere kreativ til at male end jeg er med en computer. Projektet af den grund omfattende. Ord som webhoteller var ret nyt for mig.

I hvert fald lige indtil jeg med hjælp fra min fætter satte mig ned for at sætte mig ind i situationen. Med en smule støtte var det faktisk ikke så svært.

Jeg landede på en udbyder, der passede strålende til mine behov. Stedet var nem at gå til og prismæssigt overkommelig. I øvrigt var det væsentlig for mig, at webhotellet kunne tilbyde vejledning på dansk. Jeg taler ikke specielt godt på norsk.

webhosting

Min nye hjemmeside

Kort tid efter var min webside virkelighed. Jeg er utrolig jublende over hvad jeg er kommet frem til. I tilfælde af der opstår problematikker, kan jeg uden problemer ringe til supporten, og så oplever jeg kun professionel problemløsning. Jeg har lykkeligvis heller ikke prøvet ustabilitet på min website.

Jeg har faktisk på få måneder oplevet flere besøgende på min website, og i fremtiden ønsker jeg mig en shop på internettet, så jeg kan afsætte de fleste af mine sysler. Muligvis kunne det blive en hel lille virksomhed fremover. Jeg ønsker, at jeg kan tjene kontanter nok til at leve af det.

Mit bedste råd til andre, der drømmer om det samme som jeg: Giv det en chance! Med omfattende støtte var det faktisk ikke så svært. Der eksisterer virkelig forskellige webhostes, og det er essentielt at udvælge en webhost, der virker som den rigtige til dit projekt.

Jeg er som nævnt en del mere dygtig til at strikke, end jeg er at at lave hjemmesider. Hvis jeg kan få det til at fungere, så er jeg ikke i tvivl om, at de fleste kan det samme.

Hvis der er noget særligt, du er virkelig dygtig til, så skal du dele det med verden. En website er en absolut god chance for det. Hvis det synes uoverskueligt, kan jeg rekommandere at få en IT-kyndig en god veninde eller eksempelvis mand til at hjælpe.